Kassan

Pris är ej tillgängligt
Välj storlek

Priset kan variera beroende på storlek

Leveranstid: 1-3 helgfria vardagar 14 dagars öppet köp Enkla returer och storleksbyten

Integritetspolicy

Uppgifter såsom personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till Purefun Commerce AB kommer att lagras och behandlas i digitalt format. Purefun Commerce AB ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med personuppgiftslagen. Kundens uppgifter kommer att användas av Purefun Commerce AB för att möjliggöra och säkerställa fullgörande av Avtalet.

Personuppgiftsansvarig:

Purefun Commerce AB (Org. 556744-5209) Mossvägen 10 31441 TORUP

Kunduppgifter som lagras:

Namn

Adress E-postadress

Telefonnummer

Personnummer

Köphistorik hos Purefun Commerce AB

Registerutdrag:

Om du som kund ingått detta avtal i egenskap av privatperson har du rätt att en gång per år kostnadsfritt begära ut ett registerutdrag. Ett registerutdrag anger vilken information som finns sparad om dig. Du begär detta genom att skicka en undertecknad begäran till ovanstående postadress. Om de uppgifter vi har om dig är felaktiga, ofullständiga eller missvisande, korrigerar vi såklart dessa.

Avregistering av kunduppgifter:

Du som kund kan vid skriftlig och undertecknad begäran få dina kunduppgifter hos Purefun Commerce AB raderade, med förbehåll för sådana uppgifter som krävs för att Purefun Commerce AB skall kunna upprätthålla god redovisnings- och bokföringssed.

Personuppgifter

För att kunna handla hos dogrevolution.com måste du minst upplysa om nedstående för att vi ska kunna leverera din beställning:

Namn

Adress

Epost-adress

Telefonnummer

Ovanstående uppgifter sparas tillsammans med information om vilka produkter du har köpt i sju (7) år från utgången av det räkenskapsår informationen avser, se bokföringslagen (bokföringslag 1999:1078), därefter raderas informationen. Insamling av kunders personuppgifter på dogrevolution.com sker inom ramen för gällande lagstiftning och EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

dogrevolution.com samlar in uppgifter från användarna genom nedstående källor.

Genom cookies när du besöker våra webbplatser, t.ex. IP-adress, land, besökta sidor, kategorier, klick och sökningar.

Genom beställningar, t.ex. demografiska uppgifter, epost adress, betalningsinformation, produkter, beställningssumma, rabatter, varumärken och frekvens. Skickade transaktions epost meddelande, t.ex. orderbekräftelse, leveransavisering eller återbetalning.

Genom användarbeteende och engagemang i skickade meddelanden (epost meddelande, SMS, post eller telefon), t.ex. öppningsfrekvens, klickfrekvens och den tid du använt för att läsa mejl, sändardomän och typ av e-postklient

Genom användare som lämnar uppgifter om sig själva (t.ex. favoritmarkerar produkter)

Genom kreditprövning via tredje parts kreditbedömningsföretag.

Ändamålet att samla in uppgifter betjänar olika områden:

Skyldigheter. För att uppfylla våra skyldigheter mot dig som kund eller användare – såson köp, leverans av beställning, fakturering, produktgaranti, kundservice.

Kundservice. För att kunna hantera kundservice via epost, chatt eller telefon. För att svara på frågor angående din beställning eller tidigare beställningar, korrigera fel och att vägleda kund.

Marknadsföring. För att visa inspiration, produkterbjudanden och personliga rekommendationer via webb, epost, SMS, post, telefon och via annonsering hos tredje part.

Kundupplevelse. För att förbättra kunds upplevelse av att interagera med dogrevolution.com, såsom att göra din upplevelse på dogrevolution.com personlig, utveckla nya funktioner, tjänster och produkter. Detta omfattar även att skydda, administrera, driva och bibehålla våra webbplatser. Följa samlad statistik om användning och beställningar på webbplatsen samt för att förbättra kunskapen om våra kunders preferenser.

Bedrägeri och risker. För att förhindra bedrägeri och göra riskbedömning.

Lagstiftning. För att följa gällande lagstiftning och myndighetskrav.

Profilering

dogrevolution.com skapar personliga kundprofiler baserade på dina insamlade uppgifter från alla uppgiftskällor tex. sökbeteende tillsammans med dina beställningar och den information du har lämnat. Vi kombinerar och analyserar dessa uppgifter i syfte att förbättra din upplevelse på dogrevolution.com, för att skräddarsy personliga erbjudanden och tjänster samt för att bedöma kommunikationsfrekvensen.

Period för lagring av uppgifter

Vi kommer att lagra dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla ändamålen som beskrivs i dessa villkor såvida inte en längre lagringstid krävs eller tillåts enligt lagen, av lagliga, skatte- eller tillsynsmässiga anledningar, eller för annat legitimt och lagligt affärsändamål.

Tre år eller så länge vi är skyldiga att göra det för att följa gällande lagkrav.

Beställningshistorik och förpliktelser för att fullfölja beställningar

Sju år eller så länge vi är skyldiga att göra det för att följa gällande lagkrav.

Marknadsföringsändamål för dogrevolution.com

Tre år efter din senaste aktivitet, t.ex. order, engagemang i mottagen kommunikation eller besök på våra webbplatser.

Om du har lämnat marknadsföringssamtycke (epost meddelande, SMS, telefon etc.) och så länge som vi har ditt samtycke.

Kundupplevelse av dogrevolution.com

Tre år efter din senaste aktivitet, t.ex. order, engagemang i mottagen kommunikation eller besök på våra webbplatser.

Om du har lämnat marknadsföringssamtycke (epost meddelande, SMS, telefon etc.) och så länge som vi har ditt samtycke.

Bedrägeri och riskbedömning för dogrevolution.com

Tre år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa gällande lagkrav.

Att efterfölja lagkrav.

Så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkrav.

Sökningar

När du besöker dogrevolution.com samlar vi in uppgifter om alla besök på vår webbplats. Vi använder dessa uppgifter för att förbättra din användarupplevelse, utvärdera användningen av de enskilda delarna av dogrevolution.com och för att stödja vår marknadsföring.

Sökningar kan utlösa ett service epost meddelande

Dogrevolution.com samlar in ditt sökbeteende (tex. besöka kategorier, märken, produkter du tittat på) för att förbättra kommunikationen om relevanta produkter och erbjudanden för dig. Ett exempel på denna insamling är de produkter du har lagt i varukorgen, men som du sedan inte har fullfölj beställning av. Detta skulle kunna innebära att du får ett service epost meddelande som påminner dig om de produkter du har kvar i din varukorg. Om du inte vill få epost meddelande om oavslutade beställningar kan du avanmäla dig direkt via länken i slutet av epost meddelandet.

Analysverktyg

För att skapa en bättre upplevelse för dig använder vi olika analysverktyg såsom Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om hur dogrevolution.com används. Informationen säljs inte till tredje part.

Nyhetsbrev

När du anmäler dig samtycker du till att få epost meddelande och SMS från dogrevolution.com med, exklusiva erbjudanden, inspiration och personliga produktrekommendationer. Meddelandena skickas via vår tredjepartsprogramvara som uppfyller kraven på skydd i GDPR. Vi kommer att använda dina köp och sökuppgifter för att skräddarsy de erbjudanden vi skickar till dig. Du kan avanmäla dig när som helst.

De meddelanden som vi skickar via epost meddelande, SMS, telefon eller post är skräddarsydda för dig enligt dina uppgifter, dina vanor, sökbeteende, köpbeteende och ditt engagemang i de meddelanden vi har skickat till dig via epost eller SMS.

För att förvissa oss om att epost inte hamnar i din skräppost övervakar vi levererbarheten för de skickade meddelandena till den enskilda mottagaren. Vi använder en tredjepartsprogramvara för att följa upp och analysera leverernsbarheten.

För att inte längre få våra nyhetsbrev, klicka på länken längst ner i varje epost meddelande.

Om Dog Revolution

Under hela vår resa har vi drivits på av vår passion för att förbättra och inspirerande utforskning för outdoor-äventyrare och deras mänskliga följeslagare.

Om oss
Sweden
Swedish